Hoeveel kost de cursus?
Deze online cursus is net gelanceerd. De eerste 2 weken is hij nu te bestellen voor € 33,-
Hierna zal de cursus de normale prijs van € 55,- krijgen.
Wil je meer inzichten in jouw eigen situatie en heb je hierover een vraag m.b.t. de cursus? Dan kan je ervoor kiezen een half jaar lang onbeperkt vragen te stellen per e-mail? Kies dan voor de module "Extra".
Deze kost nu tijdelijk € 77,-. Hierna zal deze de normale prijs van € 99,- krijgen.


Kan ik gelijk beginnen?
Zodra de betaling is ontvangen krijg je gelijk een email met de inlogcodes voor de online cursus Liefde kan je leren.


Hoe lang duurt de cursus?
De cursus bestaat uit 12 lessen en de module "De illusie voorbij". Je kan de cursus in je eigen tempo doornemen. Dat zal ongeveer 1 tot 2 lessen per week zijn. Het bewustwordingsproces zal echter de hele tijd aanwezig zijn. Dit zal ook doorgaan nadat je de lessen hebt doorgenomen.
De opdrachten geven jou inzicht in je eigen denken. Neem daar ook even de tijd voor.
Het kan zijn dat je na 6 lessen even een tijdje rust wilt nemen om alles te laten bezinken. Dat kan en dat is ook geen probleem. De lessen blijven toegankelijk. Neem de tijd die je wilt.
Het kan ook zijn dat je de lessen vaker doorneemt om het echt door te laten dringen in jouw systeem. Het belangrijkste is dat je ermee bezig bent. Bewust of onbewust.
Hoelang je bezig bent ligt echt aan je eigen situatie. Heb je veel tijd? "Voel" je wat mijn woorden vertellen? Dan loop je er sneller doorheen.
Je zal echter merken dat je steeds meer gaat leren ook al heb je alles gelezen. Je komt tot steeds meer inzichten, je gaat steeds dieper voelen. Met het hele bewustwordingsproces zal je waarschijnlijk altijd bezig blijven, ook al heb je alles snel doorgelezen. Het gaat namelijk niet alleen om het lezen van de woorden, maar ook wat daarna gebeurd.


Er zijn zoveel workshops en cursussen. Waarom is "Liefde kan je leren" anders?
Het klopt dat er veel aanbod is. Zelf heb ik ook rondgedwaald in alles en iedereen om tot inzichten te komen.
Je zal echter gaan beseffen dat sommige workshops een opstapje zijn. Mensen kunnen jou advies geven, maar er zal niks veranderen als jijzelf niet verandert.
Deze cursus gaat daarom ook niet om iets buiten je om te vinden, maar om tot jezelf te komen, want alleen jij bent degene die echt iets kan veranderen.Je gaat naar jezelf kijken. Alleen daar kan een verandering ontstaan. Een blijvende verandering.

Voelt deze cursus goed? De inhoud van de cursus staat op de beginpagina uitgelegd. Heb je na het lezen van deze uitleg nog vragen?
Dan mag je altijd contact met mij opnemen Iris@MooiMens.info


Ik voel nog een twijfel of ik meega
Het kan inderdaad dat je weerstand voelt om je aan te melden. Misschien heb je al zoveel "gedaan". Alles kost geld. Kan het misschien niet gewoon eens makkelijk! Wat is dat nu dat kijken naar mezelf? Dat doe ik toch al zolang!
Dit zijn allemaal punten die je aan het twijfelen brengen. Voel wat jou echt tegenhoudt. Is dat het ego dat niet graag wilt veranderen of een soort van afkeer oproept, of voelt de cursus zelf niet goed?
Misschien is het ook inderdaad nu niet de tijd om deze cursus te doen. Misschien wil je liever op een andere manier tot jezelf komen. Dat kan. Je kan je twijfel met mij bespreken. Dan kunnen we samen kijken wat jou echt blokkeert. Misschien wil je liever live contact met mij. Ook dat is mogelijk. Alles is bespreekbaar. Mail me even en dan kunnen we samen kijken wat bij jou past of dat het überhaubt past. Mijn email is: Iris@MooiMens.info


Kan ik vragen stellen over de lessen?
Natuurlijk beantwoord ik graag een vraag als je ergens vastloopt. Deze vraag zal ik binnen 3 werkdagen beantwoorden.
Wil je liever dezelfde dag nog antwoord? Of wil je meer hulp bij je eigen specifieke reis en wil je onbeperkt vragen kunnen stellen? Ook dat is mogelijk. Kies dan voor de module extra i.p.v. de basis.


Hoe werk ik het fijnste met deze cursus?
Het is fijn als je het werkblad uit doet printen. Dan kan je voor jezelf alles makkelijk opschrijven. Heb je geen printer? Geen nood! Je kan natuurlijk ook de antwoorden in een schrift of kladblok schrijven. Ik adviseer het om ze wel te doen. Niet alleen maar "doorlezen", maar ook echt even stilstaan bij jezelf en jouw gevoel.

De lessen bestaand uit PDF files. Je kan deze het beste downloaden. Zelf vind ik het prettig om aantekeningen te maken. Dan adviseer ik weer om de lessen ook uit te printen of om je schrift/kladblok te gebruiken om je eigen gedachtes op te schrijven.

Kun je geen PDF files downloaden? Neem dan even contact met mij op. Ik zal de bestanden dan op een andere manier naar je doorsturen.


Ik krijg al zoveel liefde. Is deze cursus dan wel iets voor mij?
Juist dan is deze cursus iets voor jou! Deze cursus leert jou namelijk niet om liefde te krijgen, maar om liefde te voelen en te ervaren vanuit jezelf.


Ik heb een vraag over de kosten...
Dat kan natuurlijk en dat is geen enkel probleem. Stel je vraag en ik geef antwoord. Je mag me mailen Iris@MooiMens.info